Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Svar till Bizzozero

Sandra, återigen far du ut med påståenden om osanning när du inte sopat rent framför din egen dörr.
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Att den styrande minoriteten och dess mycket sent om sider uppstartade krisledningsnämnd fattat ett antal beslut råder ingen divergens kring. Även om fem av de punkter som du i ditt svar räknar upp inte primärt är kommunala beslut, utan direktriktade rekommendationer från FHM som kommunerna enbart har haft att exekvera. Således inget Karlskrona har haft möjlighet att välja. När du så i din replik utmålar dig som beslutsfähig och landsfaderlig med kommunens bästa för ögonen, när verkligheten visar på raka motsatsen blir resultatet närmast komiskt.

Tvivelsutan är det så att svåra tider kräver samarbete, och enighet men varför - Sandra Bizzozero - har du då valt att utesluta tre av de åtta partier som är representerade i kommunfullmäktige från detta samarbete?

Den styrande minoritetens hantering av den rådande krisen präglas av räddhågsenhet och beslutsångest något som i förlängningen kan få förödande konsekvenser, då det som tidigare påpekats i slutändan är en fråga om liv och död. Om ett verkligt samarbete mellan samtliga politiska partier i kommunen hade kunnat förändra detta står och kommer att få stå skrivet i stjärnorna, då Karlskronas kommunalråd Sandra Bizzozero har satt på sig sina politiska skygglappar och styr kommunen enbart med sitt fight och flight-system aktiverat, något som möjligen fungerade när vi bodde i grottor men som idag enbart leder oss rätt ut i fördärvet.

Kristdemokraterna i Karlskrona

Bengt Jönsson Ordförande

Billy Åkerström Gruppledare

Pelle Nordensson Polsek