GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Tummen upp ...

Publicerad 23 juni 2022
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

... för Martin Johansson som tog hand om mej när jag trillade och dessutom såg till att jag kom hem tryggt. Tusen Tack!

WG

... till den långe, trevlige mannen som bar min cykel från BTH till min bostad på Pantarholmen, när jag hade tappat cykelnyckeln efter att ha varit oc hhejat på Blodomloppet.

Christina

... till Cathy Janning på KABO i Karlshamn som hade hand om ”Hitta Ut”-promenaden den 18 och 25 maj. Alltid lika trevligt!

Vi som var där

... till Byalaget i Liatorp för deras arbete, både med anskaffandet av material och det ideella arbetet vid ombyggnad av posthuset och en ny badbrygga. Inte att förglömma övriga intressenter, även från närliggande byar som solidariskt ställde upp vid ryggbytet den 6 juni

Åskådaren

... och en stor bukett rosor till personalen på Vidablick, gr.2 i Ronneby, för kärleksfull och god omvårdnad under mer än sex år, av vår syster Maj-Britt Ohlsson.

Tack också för varm omtanke om oss anhöriga.

Iris och Jörgen samt Eivor och Leif

...