Tvätta byken i Karlskrona nu

Insändare Artikeln publicerades

Extramötet för den politiska ledningen i Karlskrona ska naturligtvis hållas nu och inte avslutas förrän byken är tvättad.

Sparka därefter med omedelbar verkan de chefer som ställt till med eller låtit medarbetare orsaka kaoset. Se till att ordet ansvar som missbrukas av politiker och kommunala chefer får rätt betydelse.

Efter sommaren kan det hållas ett extramöte till och om det mot allt sunt förnuft skulle behöva tillsättas nya på de sparkades poster görs det i så fall där. Eftersom det inte har fungerat hittills behövs inte dessa tjänster tillsättas. Nämnderna har bevisligen vanskötts eftersom de saknat kompetent folk. Kommunen sparar en slant även på de inte tillsatta posterna.

En bra början, en mycket bra början.

Allmänheten behöver inte acceptera detta exempellösa vanstyre som tydligen är representativt för Karlskrona.

Bo Nilsson

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.