unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Mässa med fokus på bröllop

En ny bröllopsmässa arrangeras i Karlshamn. Det är företaget Fridas design som ligger bakom den och flera kommande arrangemang i kommunen.
Mikael Johansson och Frida Åkesdotter-Johansson driver Fridas design och FM bygg tillsammans. Fridas design är ett inredningsföretag som jobbar med kompletta lösningar för hem och offentliga miljöer.
Mikael Johansson och Frida Åkesdotter-Johansson driver Fridas design och FM bygg tillsammans. Fridas design är ett inredningsföretag som jobbar med kompletta lösningar för hem och offentliga miljöer.
Foto: LENA EHRING

Den 26 oktober får Karlshamn en egen bröllopsmässa igen. Nu är det företaget Fridas design som ligger bakom den. Det började med att Frida Åkesdotter-Johansson, som äger företaget, pratade med andra företagare om att det hade varit kul med en bröllopsmässa i kommunen.

– Det behöver hända något i Karlshamn, säger hon.

Därför tog Fridas design på sig uppdraget att dra i gång en mässa. Den kommer att äga rum vid företagets nya showroom och butik. Idén har fått bra gensvar från både kunder och företag.

Till bröllopsmässan kommer utställare från bland annat Karlshamn och Kristianstad. Besökarna får ta del av allt ett bröllop innefattar. Utställare som jobbar med bland annat blommor, smycken, smink, kläder, grafisk design, foto, musik, mat och dryck kommer att finnas på plats.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

Fridas design kommer att visa inspirerande miljöer och berätta om paket de kan sätta ihop för bröllop.

Mässan riktar sig till alla. Det ska finnas något för både brudpar och bröllopsgäster.

– Jag skulle jättegärna vilja att detta blir något återkommande och det hör jag även när jag pratar med utställarna. Folk vill komma och smaka och se, inte bara beställa på nätet.

Bröllopsmässan är bara början. Fridas design har många idéer och det blir fler arrangemang framöver.

– När vi hade invigning och öppet hus märkte vi hur mycket folk som kom. Det finns en efterfrågan på att det ska hända något, säger Frida.

Hon kan redan nu avslöja att det blir en tjejkväll den 6 november. Då samarbetar Fridas design med XL-bygg och bjuder in till en kväll med fokus på inredning och design. Besökarna får testa olika stationer och till exempel lära sig hur de på bästa sätt hänger upp en tavla på väggen, lägger golv eller tapetserar. Utöver det ska det även finnas representanter och företag på plats som jobbar med hälsa, mode och skönhet. Alla tjejer är välkomna men det krävs en anmälan senast den 30 oktober.