Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Musse blir årets unge ledare

Karlshamns kommuns stipendium för unga ledare går i år till 28-årige Musse Merzi, tränare i Högadals IS. Han kommer nu få ta emot stipendiet i samband med Östersjöfestivalens invigning.
Foto: Privat

– Jag blev chockad och trodde att det var ett bluffsamtal från mina polare. När jag förstod att det var på riktigt blev jag jätteglad! Det känns hedrande och fint att tre personer har nominerat mig. Jag ser stipendiet som hela föreningens eftersom jag har fått hjälp av så många på vägen – det är vi tillsammans som gör jobbet! säger Musse Merzi i ett pressmeddelande.

Totalt har han spenderat 20 år i Högadals IS som såväl fotbollsspelare som ledare och domare. De senare fem säsongerna har han varit tränare för herrlaget och är ett välkänt ansikte i Blekinges fotbollskretsar, framförallt i Karlshamn.

Delegationen består av presidierna i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, fritidsnämnden och kulturnämnden. De gav följande motivering:”Med en brinnande glöd och ett enormt föreningshjärta har Musse genom åren utvecklats till en av de allra största stöttepelarna i anrika Högadals IS. De senaste åren har han varit sportsligt ansvarig i seniorverksamheten och under längre perioder även tränare i a-laget. Musse är alltid tillgänglig för, och engagerad i, sina spelares situation både på och utanför planen.”

Det är femte gången som kommunens stipendium för unga ledare delas ut och det ligger på 10 000 kronor. Utdelning sker på stora torgscenen under Östersjöfestivalens invigning torsdagen den 19 juli, cirka klockan 20.45.

Läs mer