unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

På gång i Karlshamn

Inför julen blir det bland annat julshower, julskyltning, konserter och marknader i Karlshamns kommun.
Inför jul blir det bland annat jul- och luciafest i Nötabråne före detta skola den 8 december.
Inför jul blir det bland annat jul- och luciafest i Nötabråne före detta skola den 8 december.
Foto: Henrik Montgomery/TT

29 november-12 december: Då arrangeras Klappjakten i Södra Hoka med julbord och underhållning. För underhållningen står Nöjeskompaniet.

1 december: Dropp-in-konsert med julmusik i Carl Gustafs kyrka. Med start klockan 14.00 blir det musik med Carl Gustafs Motettkör och Carl Gustafs Pop under ledning av Mari Sundås.

1 december: På Karlshamns museum kan du komma i julstämning den 1 december mellan klockan 13.00 och 17.00. Då blir det bland annat elevshow med Waldorfskolan, en tillfällig utställning med Blekinge folkhögskola visar nygjorda vantar av gammal modell och Dan Eriksson berättar om jultraditioner.

1 december: Julmarknad i Blekinge slöjds hantverksbod. Då ställer 20 hantverkare ut och säljer sina alster.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

1 december: Julskyltning och tomteparad i centrum mellan klockan 15.00 och 19.00. Då blir det julmarknad, tomteparad, ponnyridning och dans kring granen. På torget arrangerar scouterna en julmarknad.

1 december: Då blir det julstämning på Riksdagsmannagården med försäljning av hantverk, granar och mat. Dessutom finns det möjlighet att klappa får och rida på ponny. Den dagen har gården öppet mellan klockan 10.00 och 16.00.

2 december: Musikskolans adventskonsert i Carl Gustafs kyrka. Den börjar klockan 18.30.

6 december: Julshow på Best western. Då blir det underhållning med Hasse Brontén, Patrik Isaksson, Malou Prytz, Cecilia Kallin och Maniac. Det finns även tillfälle att se showen den 7, 13 och 14 december.

7 december: Julkonserten Tänd ett ljus arrangeras i Asarums kyrka. Det blir musik med damkören Asarum vocalis under ledning av Noora Karhuluoma. Konserten pågår mellan klockan 18.00 och 19.00.

7 december: Luciavesper i Åryds kyrka med julmusik. Den börjar klockan 17.00.

8 december: Jul- och luciafest i Nötabråne före detta skola klockan 16.00.

8 december: Julmarknad i Mörrum mellan klockan 12.00 och 16.00 vid restaurang Kronolaxen. Det blir försäljning av hantverk, dans kring granen, musikunderhållning med mer. Efter marknaden blir det luciatåg i kyrkan klockan 16.00.

11 december: Julkonsert i Mörrums kyrka med Nöjeskompaniet. En konsert som vara cirka en timme med ett innehåll som Nöjeskompaniet själva känner väldigt starkt för. Klockan 19.00 börjar det.