unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Tvingades lämna Farmen – möts av hot

Karlshamnsbon Momma Merzis äventyr i Farmen har nått vägs ände. Men efterdyningarna fortsätter att märkas i form av hot och hat på sociala media.

Det P4 Blekinge som först uppmärksammat att den tidigare Momma Merzi drabbats av en hatstorm efter sin medverkan i TV4:as populära dokusåpa Farmen.

Momma var en av två Blekingebor som deltog under årets upplaga och han hängde med i flera veckor, men nyligen tog resan slut.

Enligt radiokanalen tycker Karlshamnsprofilen att det är okej att vissa tittare önskar att han skulle åka ut ur programmet och att han fått kritik mot sin medverkan.

Mycket av det hat han nu möts av har dock inget med Farmen att göra. I stället är det vänt mot hans religion och etnicitet.

– Allt från att jag är en muslimjävel till att jag ska utrotas, till hot mot min fru och min familj, säger han till P4 Blekinge.

Enligt radiokanalen överväger Momma Merzti att göra en polisanmälan mot de hot som han har drabbats av.