unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Efterlyst på TV3 i Karlskrona – söker tips efter försvunnen 57-åring

En 57-årig man från Karlskrona är försvunnen och två män sitter häktade misstänkta för mord.
Nu ska TV3 ta upp fallet när programmet Efterlyst har premiär i september.
Tisdagens inspelning.
Tisdagens inspelning.
Foto: Thomas Törnqvist

”De vi har pratat med i 57-åringens närhet beskriver honom som en väldigt omtänksam, snäll och lugn kille och alla är mycket chockade över hans försvinnande.”, skriver Efterlyst på sin Facebook-sida.

Det var på lördagskvällen den 25 juli som den 57-årige mannen senast sågs i Karlskrona. Två män, 21 och 22 år gamla, sitter häktade på sannolika skäl misstänkta för att ha mördat mannen. Båda nekar till brott.

Sedan polisen fick reda på försvinnandet har ett stort sökpådrag pågått i Karlskrona. Bland annat har stora delar av havsbottnen utanför Karlskrona genomsökts.

TV-programmet Efterlyst på TV3 skriver på sin Facebook-sida att de är på plats i Karlskrona och spelar in till programmet den 3 september.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

”Har du sett något som kan hjälpa polisen i sin utredning? Vet du vad som har hänt? Hör då av det till oss på 08-702 00 90 eller maila till efterlyst@tv3.se.”, skriver programmet på Facebook.