GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Flera jaktvapen stals vid inbrott

Fem kompletta jaktvapen har blivit bytet vid ett garageinbrott i de norra kommundelarna.
Karlskrona • Publicerad 16 februari 2018

Ägaren av vapnen, och den intilliggande fastigheten, hade drabbats av en svår vattenskada, och var därför tvungen att bo på annat håll under en tid. För att inte försvåra det för hantverkarna flyttade han in sitt vapenskåp i ett låst förråd i det tillika låsta garaget.

När han tidigare i veckan återvände till huset upptäckte han att garaget var uppbrutet, och att det stulits en åkgräsklippare, två motorsågar och en röjsåg – men också hela vapenskåpet, och med det också fem jaktvapen av olika slag.

Polisens tekniker har varit på plats, men det är i nuläget oklart om tjuvarna har lämna några spår efter sig.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.