GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Cancersjuka Linnea orkade inte längre

Sexåriga Linnea Nordström från Karlskrona förlorade sin kamp mot cancern.
– Allt gick mycket snabbt i slutet.
– Vi är jättetacksamma för alla som hjälpt oss att få 20 ovärderliga månader med Linnea, säger pappan Kristoffer Nordström till Sydöstran.
Karlskrona • Publicerad 22 augusti 2018 • Uppdaterad 22 augusti 2018
Linne Nordström gick bort natten till onsdag: ”Vi gjorde vad vi kunde”, säger pappan Kristoffer Nordström.
Linne Nordström gick bort natten till onsdag: ”Vi gjorde vad vi kunde”, säger pappan Kristoffer Nordström.
Foto: Privat

Det var i slutet av 2016 som Linnea Nordström fick diagnosen DIPG, en allvarlig tumörsjukdom i hjärnan.

Sedan dess har hon och hennes familj kämpat mot cancern vilket Sydöstran har skrivit om flera gånger.

Linnea har den senaste tiden behandlats på ett sjukhus i Mexiko. En dyr behandling som gjordes möjlig tack vare en insamling via sociala medier där familjen fick in runt två miljoner kronor.

Sent i går kväll dog Linnea som skulle fylla sju år i dagarna. En tumör i ryggen tog över vilket gjorde att hon inte orkade längre.

– Hon gick bort igår kväll på sjukhuset i Karlskrona tillsammans med våra nära och kära. Men hon kände inte någon smärta och mer kan vi inte begära. För vi har sett många hemska slut i Mexico, säger Kristoffer Nordström under onsdagsmorgonen.

– Allt gick mycket snabbt de sista dagarna, innan dess var hon som vanligt. Det kändes ändå hoppfullt och Linnea kunde leva ett normalt liv.

Pappan Kristoffer och hans fru Gierdre vill mitt i sin svåra sorg rikta ett stort tack till alla vänner och okända som hjälpt familjen med donationer på den jobbiga resan och kampen mot dottern Linneas cancer.

– Vi har fått en gränslös kärlek, och alla som hjälpt oss har gjort att vi fick ovärderliga 20 månader, även om de här månaderna aldrig kommer gå att förklara.

LÄS OCKSÅ:

Sarah RätzerSkicka e-post
Thomas TörnqvistSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.