GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Livesänd debatt med Sydöstran i dag

Sydöstran och BLT gör efter upploppen i Ronneby en gemensam satsning.I dag livesänder vi en debatt där läsarna själva kan ställa frågorna till bland andra politiker och blåljuspersonal.
BLEKINGE • Publicerad 11 september 2020
Stig-Björn Ljunggren är moderator under dagens debatt.
Stig-Björn Ljunggren är moderator under dagens debatt.Foto: Patric Söderström

I dag klockan 13.30 livesänder Sydöstran och BLT en debatt med anledning av upploppen i Ronneby förra veckan. Moderator för debatten är Stig-Björn Ljunggren, Sydöstrans politiske chefredaktör.

– Själva sakfrågan är intressant. I vanliga fall hade vi suttit i ett seminarierum men det går inte på grund av det rådande läget. Medier ska vara en mötesplats för att byta åsikter och diskutera. Detta är ett sätt att utnyttja annan teknik, säger han.

– Nu ger vi möjlighet att kunna ställa frågor interaktivt och göra sin röst hörd. Det krävs bara att man tar sig fram via nätet.

Intresserade kan skicka in frågor via mejl, live@bltsydostran.se eller via chatt på tidningarnas hemsida, där debatten även kommer att sändas.

Förutom Anders Nilsson och Mimmi Karlsson-Bernfalk, chefredaktörer på Sydöstran respektive BLT, deltar bland andra företrädare från polisen och räddningstjänsten i debatten, liksom kommunalrådet Roger Fredriksson (M). Dagens industris politiska redaktör PM Nilsson är med på länk.

Fredrik SwenssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.