unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Modeföretag i konkurs – butik i Karlskrona

Det svenska modeföretaget Kompott Mode AB med varumärket Rabalder har försatts i konkurs rapporterar Ehandel. Företaget har en butik i Karlskrona
Modeföretaget Kompott Mode AB har försatts i konkurs. Företaget har butiken Rabalder på Borgmästaregatan i Karlskrona.
Modeföretaget Kompott Mode AB har försatts i konkurs. Företaget har butiken Rabalder på Borgmästaregatan i Karlskrona.
Foto: Mattias Mattisson

Företaget försattes i konkurs av Alingsås tingsrätt. Ansökan kom enligt Ehandel in i onsdags förra veckan efter att företaget hamnat på obestånd. I konkursansökan skriver modeföretaget att man drabbats hårt av både den växande digitala handeln och av effekterna av den pågående coronapandemin.

Kompott Mode har drivit varumärket Rabalder i 22 år, och man har i dag 32 butiker i hela landet och runt 120 anställda. I Blekinge har företaget en butik på på Borgmästaregatan i Karlskrona. Hur den butiken berörs av konkursen är inledningsvis oklart.

Företaget ska enligt konkursförvaltaren ha skulder på 14 miljoner kronor och diskussioner förs med företagets tidigare ägare om att eventuellt ta över delar av verksamheten.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)