GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Arvingarna och Popsicle sluter fred

Musik • Publicerad 28 november 2021
Arvingarna spelade Popsicles "Hey princess" i "Så mycket bättre". Arkivbild.
Arvingarna spelade Popsicles "Hey princess" i "Så mycket bättre". Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Efter 29 år har företrädare för Arvingarna och Popsicle äntligen talat ut och slutit fred. I lördagskvällens "Så mycket bättre" kunde Arvingarnas Casper Janebrink och Popsicles Andreas Mattsson stryka ett streck över det som hände på Grammisgalan 1992. I tacktalet efter att Popsicle det året utsetts till årets rockgrupp chockade bandmedlemmen Fredrik Norberg åhörarna genom att säga:

– Tack till oss själva och varsågod, och hoppas att Arvingarna dör i någon tragisk bussolycka, sade Fredrik Norberg då, vilket möttes av burop från publiken.

I "Så mycket bättre" slöt de båda bandens företrädare nu fred.

– Det är roligare att prata om musik än skandaler. Men man får ju skylla sig själv, sade Popsicles Andreas Mattsson i programmet, skriver Expressen.

I lördagens "Så mycket bättre" hämtade Casper Janebrink in hela Arvingarna som framförde Popsicles "Hey princess" inför en rörd Andreas Mattsson. "Så snällt att bemöta något elakt med något snällt" förklarade han efteråt.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.