GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bill Murrays konsertfilm till Cannes

Bill Murray dyker upp i Cannes i år igen med sin konsertfilm "New worlds, the cradle of a civilization". Arkivbild.
Bill Murray dyker upp i Cannes i år igen med sin konsertfilm "New worlds, the cradle of a civilization". Arkivbild.
Foto: Arthur Mola/Invision/Ap

Som väntat har filmfestivalen i Cannes presenterat några eftersläntrare till sitt officiella program. Bland de nio tillskotten märks Gaspar Noés nya film "Vortex" med Dario Argento, som ska visas i den nya kategorin Cannes premiers och Ari Folmans ("Waltz with Bashir"), animerade "Where is Anne Frank", som utspelas i nutid och visas utom tävlan.

Dessutom kommer Bill Murray till festivalen med en film om sitt samarbete med den tyske cellisten Jan Vogler. De möttes på ett flygplan och började uppträda tillsammans 2017, vilket har resulterat i konsertfilmen "New worlds, the cradle of a civilization", som visas i kategorin Special screenings under festivalen.

Filmfestivalen i Cannes äger rum 6-17 juli.

Läs mer