Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Daniel Adams-Ray ställer in konserter

Musik • Publicerad 27 juli 2021
"Jag har aldrig någonsin ställt in ett gigg men bandet och publikens säkerhet går alltid först", skriver artisten Daniel Adams-Ray på Instagram. Arkivbild.
"Jag har aldrig någonsin ställt in ett gigg men bandet och publikens säkerhet går alltid först", skriver artisten Daniel Adams-Ray på Instagram. Arkivbild.Foto: Karl Melander/TT

Daniel Adams-Ray har ställt in tre konserter på grund av sjukdom. Det skriver artisten själv på Instagram.

I går kväll, måndagen den 26 juli, skulle han ha invigt stadsfesten Hudikkalaset i Hudiksvall, men han fick ersättas av bandet Movits. Även tisdagens konsert i Sundsvall och onsdagens konsert i Härnösand är inställda.

Annons

Daniel-Adams Ray – som i höst är aktuell i TV4-programmet "Så mycket bättre" – släppte sitt senaste album "Döda hjärtan kan slå igen" i juni. Turnén med samma namn inleddes i Helsingborg den 24 juli, men sattes alltså på paus bara två dagar senare. Nästa konsert äger rum i Ystad den 30 juli.

"Jag och mitt svartbältade band har längtat efter den här turnén i två år. Jag har aldrig någonsin ställt in ett gigg men bandet och publikens säkerhet går alltid först", skriver Daniel Adams-Ray på Instagram.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons