GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Galenskaparna After Shave skildras i dokumentär

Nöje • Publicerad 12 augusti 2022
Artistgruppen Galenskaparna After Shave 1993. Nu firar de 40 år. Arkivbild.
Artistgruppen Galenskaparna After Shave 1993. Nu firar de 40 år. Arkivbild.Foto: Leif R Jansson/TT

1982 satte Galenskaparna och After Shave upp sin första revy "Skruven är lös". Nu firar de 40 år, bland annat med premiär för dokumentärfilmen "Det ska va gott å leva – en film om Galenskaparna After Shave".

Filmen, som är skapad av Anna och Håkan Hammarén och Rasmus Ohlander, har följt gruppen under flera år och innehåller intervjuer, klipp och bilder från 40 år bakåt.

"Att den nu finns och ska visas för en större allmänhet känns spännande och har dessutom gjort mig lite mallig", säger Galenskaparna After Shave-medlemmen Claes Eriksson i ett pressmeddelande.

Galapremiären sker på Lorensbergsteatern i Göteborg den 9 september. Följande dagar blir det även bland annat samtal med ensemblen på scenen, filmvisningar, och en rundvandring i teaterns kulisser.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.