Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Gustafsson och von Brömssen till Nutley-serie

Tv • Publicerad 1 juli 2020
Bland annat Robert Gustafsson och Tomas von Brömssen ansluter till den andra säsongen av Colin Nutleys serie "Bröllop, begravning och dop", som visas på C More och TV4.
Bland annat Robert Gustafsson och Tomas von Brömssen ansluter till den andra säsongen av Colin Nutleys serie "Bröllop, begravning och dop", som visas på C More och TV4.Foto: Linus Hallsénius/C More/TV4

Robert Gustafsson och Tomas von Brömssen ansluter till den andra säsongen av Colin Nutleys serie "Bröllop, begravning och dop", som visas på C More och TV4, enligt ett pressmeddelande.

"Det händer mer i ett avsnitt än vad det normalt gör i tre, samtidigt som skådespelarinsatserna var oerhört imponerande. När jag fick frågan från Colin om att spela en kärlekskrank präst i uppföljaren var betänketiden inte lång", säger Robert Gustafsson, som i serien spelar kyrkoherden Henrik Wahlmark, i pressmeddelandet. Hela ensemblen från seriens första säsong återkommer i den andra tillsammans med Helena af Sandeberg, Klas Wiljergård, Tomas von Brömssen och Robert Gustafsson.

Den andra säsongen av "Bröllop, begravning och dop" har premiär på C More den 14 september och på TV4 den 27 september.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons