Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Här är de nya paren i SVT:s relationsserie

Tv • Publicerad 4 juli 2022
Fem av de sex paren i andra säsongen av "Vi eller aldrig". Pressbild.
Fem av de sex paren i andra säsongen av "Vi eller aldrig". Pressbild.Foto: Janne Danielsson/SVT

Det har blivit dags för sex nya par att pröva sin kärlek i andra säsongen av SVT:s "Vi eller aldrig".

Musikern Franco Rodriguez, 31, och redovisningskonsulten Amanda Lönn, 26, från Halmstad är två av de medverkande. Paret är lika passionerade som när de träffades för fyra år sedan. Men deras skilda temperament innebär en utmaning för relationen, skriver SVT i ett pressmeddelande.

Annons

Under seriens gång coachas deltagarna av relationscoach Philip Diab, som tidigare medverkat i "Lyxfällan", och sexolog Louise Mazanti. Inför kameran tar paren ställning till om de vill fortsätta att vara tillsammans eller gå skilda vägar.

En förändring från förra säsongen är att Farao Groth lämnar programmet.

"Det är så odramatiskt att de valt att göra om formen på programmet och inte ha någon renodlad programledare längre", säger Farao Groth till Aftonbladet.

Ett annat par som får hjälp av experterna är gymnasievännerna Julia Diaz, 22, och Angela Penaranda, 21. Paret bor i Göteborg och blev tillsammans för tre år sedan.

Övriga deltagare är Yasmina "Spike" Strömberg och Johanna "Yoxx" Martinsson från Linköping, Mariama Fatty och Patrik Wennerberg från Stockholm samt Maja Neuman och Jimmy Jonsson från Sundsvall.

Säsong två av "Vi eller aldrig" får premiär den 21 juli på SVT och SVT Play.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons