Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Nya skådespelare klara för "Maktens ringar"

Tv • Publicerad 20 mars 2023
Morfydd Clark (som spelar Galadriel) och de andra i "Maktens ringar"-ensemblen får i säsong två sällskap av Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie. Pressbild
Morfydd Clark (som spelar Galadriel) och de andra i "Maktens ringar"-ensemblen får i säsong två sällskap av Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie. PressbildFoto: Matt Grace/Prime Video/TT

Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie är klara för säsong två av "Sagan om ringen: Maktens ringar", enligt flera medier.

Ciarán Hinds har publiken kunnat se i en lång rad filmer och så sent som i fjol var han nominerad till en Oscar för sin roll som Pop i Kenneth Branaghs "Belfast". Fantasyfans har tidigare kunnat se Ciarán Hinds i HBO:s tv-serie "Games of thrones"

Annons

Rory Kinnear å sin sida är för en svensk publik kanske mest för känd för sin roll som Bill Tanner i James Bond-filmerna "Quantum of solace", "Skyfall" och "Spectre".

Tanya Moodie har spelat i en rad brittiska tv-serier som "Sherlock" och "Motherland". På vita duken spelade hon senast mot bland andra Colin Firth och Olivia Colman i James Bond-regissören Sam Mendes stillsamma småstadsfilm. "Empire of light".

Säsong två av Prime Videos påkostade tv-serie "Sagan om ringen: Maktens ringar" spelas för närvarande in i Storbritannien.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons