GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Sångare i The Specials söker sina rötter

Musik • Publicerad 28 november 2021
Neville Staple (till höger), en av sångarna The Specials, släpper nya versioner av bandets största hits. Arkivbild.
Neville Staple (till höger), en av sångarna The Specials, släpper nya versioner av bandets största hits. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP

Neville Staple, en av sångarna i det brittiska ska-bandet The Specials, söker sina musikaliska rötter, skriver NME. Hans nya album "From The Specials & beyond" rymmer tolv låtar och är till stora delar en tillbakablick på tiden i The Specials.

Med vissa uppehåll var Neville Staples en del av bandet mellan 1978 och 2012. Nu har han gjort en rad samarbeten med andra artister, däribland sin fru Sugary Staple, vilket bland annat resulterat i nya versioner av The Specials superhits "Ghost town" och "Monkey man".

"Det här har varit ett av min absoluta favoritalbum att arbeta med. Varje låt har en speciell och personlig betydelse för mig. Jag vill arbeta med rötterna till min egen musikaliska resa", säger Neville Staple i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.