Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Corona: Programledaren Adam Alsing död i covid-19

Programledaren Adam Alsing har avlidit i sviterna av covid-19, uppger hans familj via Daniel Lagerqvist på Discovery Networks för TT.
Publicerad 15 april 2020 • Uppdaterad 16 april 2020
Adam Alsing.
Adam Alsing.Foto: Henrik Montgomery/TT

"Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen", säger Alsings anhöriga i ett uttalande.

"Familj och anhöriga vill tacka den fantastiska personalen som gav Adam vård under hans vistelse på Södersjukhuset i Stockholm. Vi vill också vädja om respekt av vårt privatliv under denna tid av sorg och stillhet. Familjen vädjar med all önskad tydlighet om respekt för sorgearbetet och kommer inte att lämna några ytterligare kommentarer. Frågor hänvisas till Daniel Lagerqvist, kommunikationschef på Discovery och Kanal 5.”

Annons

Adam Alsing blev 51 år gammal.

Här saknas innehåll

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons