GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Flygplan vattenbombade skogsbrand i Boxholm

Brand • Publicerad 15 juni 2021
Ett brandflygplan från MSB. Arkivbild.
Ett brandflygplan från MSB. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En skogsbrand bröt ut i Näsby i Boxholms kommun, enligt Räddningstjänsten Östra Götaland. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) bistod med brandflygplan.

Branden uppstod vid halv fyra-tiden på tisdagseftermiddagen i ett område med framför allt ungskog.

– I början var det svårt att ta sig fram, det är kuperat och stenigt, därför tog det lite tid innan vi kunde få fram vatten och påbörja släckning, säger Daniel Agerhult, inre befäl vid räddningstjänsten.

Efter några timmar var branden under kontroll, och arbetet med eftersläckning påbörjades. Vid 22:45-tiden var eftersläckningsarbetet avslutat.

Det är oklart vad som orsakade branden. Ingen har skadats.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.