GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

G-klavens friskola vann sista kvartsfinalen

G-klavens friskola i Ronneby knep sista platsen till semifinal i Vi i femman. Nästa vecka får de tävla vidare med svårare frågor.
BLEKINGE • Publicerad 25 januari 2018
Rasmus Ottosson och Amanda Glader från G-Klavens skola i Ronneby tog sig till semifinal i Vi i femman.
Rasmus Ottosson och Amanda Glader från G-Klavens skola i Ronneby tog sig till semifinal i Vi i femman.
Foto: Sanne Svensson/P4 Blekinge

G-klavens klass 5 mötte under torsdagskvällen Nättrabyskolan klass 5C och vann med siffrorna 31-25. Det tar dem alltså vidare till semifinal i nästa vecka. På tisdag möts Karlskronaskolorna Musikugglan och Montessorifriskolan och på torsdag får G-klaven möta Hjortakroksskolan från Sölvesborg.

Johanna SpogardhSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.