Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Ingrids syjunta från Blekinge vann kvarts miljon

72-åriga Ingrid Hansson från Bräkne-Hoby och hennes syjnta-gäng skrapade hem 250 000 kronor i direktsändning under fredagsmorgonen.
Blekinge • Publicerad 22 november 2019
Foto: Pressbild TV4

De fyra väninnorna från Blekinge jublade högt i TV 4-studion när Ingrid Hansson skrapade fram en kvarts miljon kronor – pengar som nu gänget som i 50 år har träffats för att sy, fika och skrapa triss delar på.

En långlivad tradition som gav klirr i kassan under fredagens Nyhetsmorgon. Kvartetten består av Ingrid Hansson, Anita Lindkvist, Wivi Olsson och Inger Olsson. Efter diverse småvinster genom åren slog man till rejält när man nyligen fick tre tv-rutor mitt i syjuntan.

Annons

– Åh va roligt, utbrast Ingrid Hansson efter skrapet som gav 250 000 kronor.

– Det känns helt fantastiskt, fortsätter Ingrid.

– Vad roligt att vännernas 50-åriga tradition gav en kvarts miljon i utdelning. Det blir en ordentlig vinstsumma för dem vardera. Hoppas att de firar ordentligt nu i helgen, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Natalie Wallin i ett pressmeddelande.

Vinstlotten var köpt på Ica Nära Bräkne-Hoby.

Thomas TörnqvistSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons