GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Läs oss digitalt: 3 månader för 3 kronor – gratis för unga läsare

Vi har nu flera erbjudande för att läsa oss digitalt.
Testa tre månader för tre kronor eller om du är mellan 16-25 år så får du läsa gratis i sex månader.
Blekinge • Publicerad 29 juni 2022 • Uppdaterad 14 september 2022
Foto: Mattias Mattisson

Med Sydöstran Digital Plus får du tillgång till allt innehåll på sydostran.se, nyhetsappen ’MinSydöstran’ där du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde, samt e-tidningen (dagens tidning digitalt) måndag-söndag.

BESTÄLL ERBJUDANDE

De första tre månaderna kostar endast tre kronor.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Just nu bjuder Sydöstran alla som är mellan 16-25 år på gratis läsning i 6 månader. Prenumerationen avslutas automatiskt, så man behöver alltså inte säga upp den.

Tipsa gärna någon som du känner som borde haka på det här!

Vi gör detta för att vi vill ge dig som är ung möjlighet att hålla dig informerad om var lokala, regionala och rikspolitiker står i olika frågor – nu när valrörelsen drar igång.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.