GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Många döda i översvämningar i Sudan

Sudan • Publicerad 14 augusti 2022
Översvämningar i norra Sudan. Bilden är från de omfattande översvämningarna som drabbade landet förra året. Arkivbild.
Översvämningar i norra Sudan. Bilden är från de omfattande översvämningarna som drabbade landet förra året. Arkivbild.Foto: Adrienne Surprenant/AP/TT

Minst 52 personer har omkommit i samband med att skyfall orsakat omfattande översvämningar i Sudan, uppger statlig media.

Omkring 8 000 hus har förstörts eller skadats i översvämningarna.

FN:s samordningsorgan OCHA uppskattar att omkring 38 000 personer i landet påverkas av regn och översvämningar sedan regnsäsongen inleddes i maj. Vattenmassorna har också förstört brunnar och latriner, och gör det svårt att nå fram till många drabbade områden.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.