GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nu startar Sydöstran gratiskampanj inför valet

Nu låser vi upp våra digitala nyheter för alla nya prenumeranter, ända fram till valet.
Blekinge • Publicerad 1 augusti 2022 • Uppdaterad 1 augusti 2022
Med erbjudandet får du tillgång till Sydöstrans digitala utbud. Det vill säga sydostran.se, nyhetsappen MinSydöstran och vår e-tidning.
Med erbjudandet får du tillgång till Sydöstrans digitala utbud. Det vill säga sydostran.se, nyhetsappen MinSydöstran och vår e-tidning.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Vi på Sydöstran vill att så många som möjligt ska läsa våra nyheter. I våras startade vi en kampanj där vi bjöd unga läsare i åldrarna 16-25 år på fri läsning. Från och med den 1 augusti utökas kampanjen så att alla kan läsa gratis fram till valet i september.

Erbjudandet varar i tre månader och därefter avslutas prenumerationen automatiskt - och det gäller för alla som inte har prenumererat på Sydöstran under de senaste tre månaderna.

Den som registrerar ett konto får tillgång till allt innehåll på vår sajt sydostran.se, nyhetsappen MinSydöstran och vår e-tidning.

– Än är det mycket kvar av sommaren. Det känns något avlägset att vi närmar oss riksdagsval, regionval och kommunval. Men det är faktiskt inte särskilt långt dit. Om sex veckor är det dags att gå till valurnorna! Vi ska bevaka valrörelsen efter allra bästa förmåga och göra allt vi kan för att underlätta för dig som väljare, skriver Sydöstrans chefredaktör Anders Nilsson i en utgivarkrönika som publicerades i helgen.

– Din röst är viktig! Så se till att ha koll. Det är vårt jobb att hjälpa dig med det.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.