unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Nyhetssvepet 25 september

Vi sammanfattar dagens lokala nyheter

07.00

Den mörkklädde man med uppdragen huva och joggingbyxor som natten mot den 23 augusti i år tog sig in i flera villor i Sölvesborg utan att stjäla något är nu identifierad.

10.43

Fyra nya coronafall har bekräftats i Blekinge sedan i går. Totalt har därmed 678 Blekingebor smittats av covid-19.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

12.11

Provtagningar har visat att det finns föroreningar i marken på flera platser i bostadsområdet Möllebacken i Karlshamn.

Bostadsbolaget har valt att spärra av gårdarna i området i väntan på analyser. Även en mätning av inomhusluften ska göras.

13.03

Sex personer på Kallingeskolan har bekräftats smittade av covid-19. Ett 20-tal lärare är dessutom sjukskrivna med förkylningssymptom. Från och med nästa vecka börjar högstadiet med distansstudier.

13.57

Det blev som mäklaren misstänkte snabba ryck när den pampiga villan kom ut på marknaden. Nu är fastigheten på Holländareplan i Karlshamn såld till en lokal entreprenör.

15.00

Huvudägaren till First hotel i Olofström har begärt förlängd rekonstruktionstid med ytterligare tre månader.

– Det är fortfarande väldigt osäkert med antalet hotellbokningar på grund av corona, säger rekonstruktör Tomas Arebo, juristfirman Plana.

Följ våra nyheter dygnet runt på webben

Logga in och få tillgång till allt material