Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

PANELEN: Mera tipsar om tv-serier, skivor och låtar som gör dig glad

Denna månad tipsar Meras panel dig om tv-serier, skivor och låtar som gör dig glad.
Blekinge • Publicerad 29 maj 2020
Foto: isabell Höjman/TT
Stina Pettersson, Mera-redaktör.
Stina Pettersson, Mera-redaktör.Foto: Maths Olsson

Stina tipsar om tv-serier

Deadwater fell

En familj brinner inne i sitt hem och det verkar inte handla om en olycka. Men vem ligger bakom dådet och vad händer i en liten by när den drabbas av en så fasansfull händelse?

Annons

Line of duty

Kriminalinspektör Steve Arnott jobbar på polisens anti-korruptionsenhet och utreder andra poliser. Genom serien får tittarna följa honom och hans kollegor när de utreder fall och upptäcker att polisen har djupt rotade kopplingar till en grupp inom organiserad brottslighet. Serien ser du på Cmore.

Blindspot

En kvinna utan minne men med kroppen full av tatueringar hittas på Times square. Det visar sig att tatueringarna inte bara är ledtrådar till vem hon är utan kan hjälpa FBI att lösa flera brott. Men vem ligger bakom tatueringarna och varför? Blindspot kan du se på Viaplay.

Thomas tipsar om skivor

Gerry Cinnamon - The Bonny

Skotten bjuder på någon indierock/folkrock/trubadurrock så låter grymt bra. Med låtar som Dark days och Sun queen så tillhör detta årets bästa album.

Mike Herrera - Moments like these: Texas

Till vardags finns Mike Herrera med i exempelvis punkbandet MxPx, men när han gör en soloplatta låter det helt annorlunda. Nu blir det en akustiskt liveplatta. Och det låter grymt bra när Herrera lyckas få in punkvibbar i de akustiska versionerna.

The Menzingers - Hello exile

En grymt vass alternativ rock/punkrock-platta. Alla som gillar The Gaslight Anthem måste bara kolla upp det här gänget. Hello exile blir deras sjätte fullängdare och de har aldrig låtit så bra.

Nanna tipsar om låtar som gör dig glad

Annons

I'm So Excited - Pointer Sisters

De släppte låten 1982. Det här är en riktigt bra discodänga som gör det svårt att sitta still. Det är svårt att inte bli glad av den.

Don't Worry, Be Happy - Bobby McFerrin

Det här är en favorit som gör en tråkig och regnig dag lite roligare. Låten innehåller inga instrument, utan det som hörs är röstljud som sångaren spelat in.

Walking on Sunshine - Katrina and the Waves

Det här är sommar för mig. Låten är tidlös och jag tror den piggar upp de flesta. Sjung dig glad med denna poprockiga låt.

Stina PetterssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons