GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Medelålders man drunknade nära Göta kanal

Olyckor • Publicerad 25 juli 2021
En man har hittats drunknad i skärgårdsinloppet Slätbaken utanför Söderköping. Arkivbild.
En man har hittats drunknad i skärgårdsinloppet Slätbaken utanför Söderköping. Arkivbild.
Foto: Claudio Bresciani / TT

En man i 45-årsåldern har omkommit i en drunkningsolycka i havsviken Slätbaken i Östergötland, nära Göta kanals mynning, rapporterar Aftonbladet.

Mannen livlösa kropp upptäcktes på söndagseftermiddagen ett par hundra meter ut från land av personer som passerade i båt, uppger vakthavande polisbefäl Lars-Göran Nilseryd.

Den drabbade togs iland och livräddande åtgärder sattes in. Sjöräddning och räddningstjänst varslades, och mannen fördes till sjukhus med ambulans. Men hans liv gick inte att rädda.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.