Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Två svårt skadade efter krock i Skinnskatteberg

Olyckor • Publicerad 18 september 2021
En trafikolycka inträffade under lördagen utanför Skinnskatteberg. Arkivbild.
En trafikolycka inträffade under lördagen utanför Skinnskatteberg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Fyra personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka utanför Skinnskatteberg under lördagseftermiddagen. Enligt Region Västmanland har två av personerna livshotande skador, medan övriga två har lindrigare skador.

– Larmet inkom strax efter klockan 13, och ambulans och räddningstjänst åker då till platsen. När de kommer fram ser de att två bilar har kolliderat vid en korsning, säger polisens presstalesperson Johan Näslund till TT.

Annons

Olyckan inträffade i Gunnilbokorset vid länsväg 233/250 och polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada efter olyckan.

– - Just nu är bilarna bärgade och tagna i beslag för utredning. Anmälan är upprättad då det verkar som att en av förarna inte har iakttagit väjningsplikt i korsningen, säger Johan Näslund.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons