unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Populär musikal ställs in

Med anledning av coronautbrottet kommer inte Högavångsskolans musikal ”Back in the days” att spelas upp som planerat.
Högavångsskolan
Högavångsskolan

Det skriver Olofströms kommun i ett pressmeddelande under måndagen.

Beslutet att ställa in skolans musikal togs på grund av den rådande personalsituation som uppstått till följd av en ökad sjukfrånvaro.

– Vi ser ett personalbortfall i verksamheten som gör att vi måste prioritera våra resurser, vilket innebär att den personal som skulle ha arbetat med musikalen nu behövs på andra områden, säger Patrik Håkansson, chef för utbildningsförvaltningen.

Musikalen skulle ha haft premiär nu på fredag, den 20 mars.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

Det är elever från skolans musik- och dramaprofil som står bakom produktionen. Nu tittar elever och lärare på om det finns andra möjligheter att visa upp musikalen.

– Det kan bli så att den spelas in och visas upp digitalt, dock är det inget vi vet i dagsläget hur det kommer att bli, säger Patrik Håkansson.

Sydöstran har sökt musikläraren Lina Wägbo utan framgång.