GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Buss har kört av vägen

En buss körde av väg 15 strax innan Pukaviksrondellen vid 18.30-tiden under onsdagskvällen.
PUKAVIK • Publicerad 13 januari 2021 • Uppdaterad 14 januari 2021
Foto: Privat

Bussen ska ha glidit av vägbanan och in i en stor skylt som den sedan blev hängande emot. Det ska ha funnits fyra passagerare, en chaufför plus en katt ombord. Ingen person ska ha kommit till skada.

Trafiken fick stängas av i väntan på bärgning. men öppnade åter vid 19.40. Sent på onsdagskvällen är det fortfarande trångt att passera, enligt Trafikverket som har satt prognosen för full framkomlighet till klockan 01.

Foto: Privat
Foto: Privat
Fredrik SwenssonSkicka e-post
Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.