unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Se Erikas nya musikvideo - inspelad i Blekinge

På tisdagen släppte Erika Hansson sin nya låt med en musikvideo som är inspelad i länet.
Erika Hansson har släppt en ny låt.
Erika Hansson har släppt en ny låt.
Foto: Gunnel Persson

Hon har släppt egen musik sedan hon var 14 år gammal.

Nu är 25-åriga Erika Hansson från Åhus aktuell med sin nya låt, My foolish pride, som släpptes på tisdagen. Musikvideon till låten har spelats in i naturreservatet Spraglehall på Listerlandet.

– Det finns så många fina miljöer på Lister. Den spelades in i oktober förra året. Jag har varit mycket i Sölvesborg då jag bland annat gick musikprofilen på Furulundsskolan, säger Erika Hansson till Sydöstran.

Låten, My foolish pride, är skriven av Jonas Lindau och Marica Lindé.

– Jag har tidigare arbetat med Jonas. De letade efter en sångerska och tyckte att det här var en låt som skulle passa mig. När jag hörde den för första gången blev jag förälskad i den direkt. Jag tycker om låtar som skapar känslor. Den är lite dämpad i början och sedan växer den mer och mer, säger hon.

Genom åren har hon släppt ett 30-tal låtar och bland annat medverkat som länsfinalist i Svensktoppen nästa som i dag heter P4 Nästa i Sveriges radio Blekinge.