unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Medium ordnar möten med det okända

Fredag till söndag gästas Saloon Longhorn av tre medium från Dalarna. De ska hålla föredrag och kurser på teman som att utveckla sin egen intuition , samt ger en transmedial seans.
Eva Mandelqvist och Anki Källström är två av de medium som kommer till Örlycke i helgen.
Eva Mandelqvist och Anki Källström är två av de medium som kommer till Örlycke i helgen.

Seansen hålls redan på fredagskvällen av Ann-Charlotte Löfdahl som enligt arrangörerna tillhör de skickligaste i Sverige.

Ett transmedium försätter sig i ett annat medvetandetillstånd och blir ett instrument för andevärlden som kan komma igenom och prata till åhörare.

– Vi är glada att de här medierna kommer. Många tittar på tv-program kring andlighet, och även folk som inte tror på det, kan ändå känna att det ligger något i det, säger Stina Helmersson som varit med och organiserat helgen.

Hon berättar att en av kurserna handlar om att få utveckla sin egen förmåga när det gäller intuition. Föreläsaren Eva Mandelqvist har skrivit boken ”Mediumskap i vardagen” och är övertygad om att alla kan dra nytta av, och samarbeta med den intelligens som finns och förhoppningsvis både förstå sig själv och andra bättre.

Foto: Privat

Läs mer