GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

SD vill motverka onödig avlivning av djur

I en motion till kommunfullmäktige vill Sverigedemokraten Louise Erixon att kommunen ska utreda möjligheten att utforma en funktion för omplacering av djur så att de slipper avlivas i onödan.
SÖLVESBORG • Publicerad 11 juni 2018
Foto: Malmö Reptilcenter

Sverigedemokraterna i Sölvesborg tror att kommunen via sina digitala kanaler och med sin stora följarskara här skulle kunna fylla en funktion för djur som bor här och som riskerar att avlivas i onödan.

Hur denna funktion ska utformas har partiet inget svar på utan sätter sin förhoppning till att berörd nämnd ska utreda det.

Jörgen KlinthageSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.