GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"Vill bjuda på festivalstämning via skärmen”

Nästa vecka skulle Sweden Rock mullrat igång i Norje - nu kör man sitt 29:e år via nätet istället.
Foto: Johan Hultgren

Den 21 april kom beskedet att Sweden Rock fick stryka på foten i år på grund av den pågående coronapandemin.

Nu försöker arrangören muntra upp alla hårdrocksfans som skulle vallfärdat till Blekinge med lite nostalgi från åren som gått då man djupdykt i sina arkiv.

”Även om det är svårslaget att vara på plats i Norje vill vi ändå under det som skulle varit festivaldagarna bjuda er på lite festivalstämning via skärmen. Vi har därför grävt i det digitala arkivet och hittat lite konserter, intervjuer, bilder, videosnuttar och throwbacks”, skriver arrangören på sin Facebook-sida.

Fredag den 5 juni kommer även P4 Sveriges Radio att köra ett Sweden Rock-special under eftermiddagen och kvällen, meddelas det. Där utlovas det livemusik, intervjuer och anekdoter från radions 15 år på festivalen.

I nästa vecka kommer man att lägga ut ett schema på sin hemsida när det gäller streamade konserter.

Sugen på massor med bilder från förra årets festival? Kolla här!