Sport

Cronholm drar på sig KHK-tröjan igen

Ishockey Artikeln publicerades
KHK Linus Cronholm
Foto: Staffan Lindbom
KHK Linus Cronholm

Karlskrona HK lånade in Linus Cronholm från Malmö Redhawks.

Han kallades dock tillbaka till SHL-laget i november, men nu är han tillbaka i KHK enligt Kvällsposten.

Linus Cronholm gjorde 20 matcher för Karlskrona HK i hockeyallsvenskan, men när Malmö Redhawks drabbades av skador och sjukdomar behövde de ha tillbaka sin back.

Under senare tid har dock inte backen fått någon speltid och inte funnits med i laget. Då återvänder han till Karlskrona HK.

Enligt Kvällsposten tränade Cronholm med Malmö under tisdagen, men han kommer att spela i hockeyallsvenskan med KHK, som möter Västervik, redan i morgon.

Enligt Elite prospects statistik har 19-åringen gjort två mål och två assist för KHK. Han har även 39 utvisningsminuter och minus sju i plus-minus-ligan.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.