Sport

FBC värvar in meriterad spelare

innebandy Artikeln publicerades

FBC Karlskronas damer tar in ett intressant nyförvärv i forwarden Elin Holmström, 23, som kommer med meriter från allsvenska Tyresö Trollbäcken.

Hon tillhörde Tyresö Trollbäcken IBK säsongen 2017/18 och har även representerat Stockholm i distrikt-SM i ungdomens år. Elin kom till Karlskrona för två år sedan för att plugga och går nu tredje året på BTH.

Men nu finns tiden för Elin att satsa på innebandyn igen.

– Mina förhoppningar på nästa säsong är att vi som lag har viljan att ta oss an nya utmaningar och bli ett ännu mer sammansvetsat lag. Även att jag själv ska komma tillbaka i laget, träna upp min fysik och utvecklas som innebandyspelare, säger Elin Holmström till klubben hemsida.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.