Sport

Han tar över KHK J20 efter Ivansson

Ishockey Artikeln publicerades
Foto: Magnus Arwidson

Idag blev det klart att Eric Karlsson tar över Karlskrona HK:s J20 Superelit efter Emil Ivansson.

Eric kom till Karlskrona HK inför säsongen 2018/2019 och tränade den gångna säsongen klubbens J18 lag som tog steget tillbaka till J18 Elit. Nu kliver han alltså upp för att träna J20 Superelit, skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Det känns kul och inspirerande att ta steget upp att få träna föreningens J20 lag i Superelit. Arto (Miettinen) och Emil (Ivansson) tillsammans med Timo (Leinonen) har gjort ett riktigt bra jobb de senaste säsongerna, jag hoppas att kunna bygga vidare på det de startat. Förutsättningarna i Karlskrona är fantastiska och jag ser väldigt mycket fram emot att fortsatt vara en del av klubbens juniorverksamhet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.