unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Stjärnan bakom Sverige-tävlingar

För första gången får Sverige två Europatourtävlingar i beachvolley. Den 13-16 april kommer Europaeliten på herrsidan till Göteborg och den 6-9 juli samlas de bästa damlagen i Mellbystrand utanför Laholm. "Det känns stort!(TT)

För första gången får Sverige två Europatourtävlingar i beachvolley.

Den 13-16 april kommer Europaeliten på herrsidan till Göteborg och den 6-9 juli samlas de bästa damlagen i Mellbystrand utanför Laholm.

"Det känns stort! Att få två så pass stora, internationella beachvolleyturneringar till Sverige betyder väldigt mycket. Dels innebär det en chans för svenska lag att spela mot starkt internationellt motstånd på hemmaplan, men framför allt är det en möjlighet för våra unga spelare att inspireras och ett tillfälle för den svenska publiken att se beachvolley på absolut elitnivå live", säger Karin Lundqvist, den tidigare stjärnan som nu jobbar med damturneringen i Laholm, i ett pressmeddelande.

"Efter alla år i Brasilien, USA och på Världs- och Europatouren har jag insikt i hur ett stort arrangemang ska gå till och hur jag vill utveckla det".

16 lag kvalar och 16 lag är med i huvudturneringen i respektive tävling.

TT