Nättraby höll undan och vann

Nättraby Artikeln publicerades
Foto:Patric Söderström

När Nättrabys Simon Karlsson satte 3–0 efter en timmes spel såg matchen ut att vara över. Den avgjordes i stället med matchens sista spark.

Nättraby GoIF – IF Trion 4–2 (0–0)

Målskyttar, Nättraby: Daniel Lundstedt, Fredrik Kristoffersson, Simon Karlsson, Sverker Norlin. Trion: Andreas Johansson, Mikael Persson.

En förstahalvlek vars största höjdpunkt var en trippelräddning av Ola Karlsson i Trion–kassen. I övrigt lämnade fotbollen en del att önska. Hemmalagets tränare Jocke Carlsson var dock nöjd med sina spelares insats.

– Vi har full kontroll, trots att Trion lyckas hota framåt emellanåt. Vi gör det bra och det märks att vi har ett par spelare tillbaka i truppen. Tryggheten blir en helt annan.

Så såg det ut fram till att Simon Karlsson satte 3–0. Dessförinnan hade Daniel Lundstedt och Fredrik Kristoffersson gjort varsitt mål och vid första anblick inkasserat tre poäng till de gulklädda. Sedan kom nervositeten.

Trion reducerade först genom Andreas Johansson och sedan via Mikael Persson. Tryggheten Jocke Carlsson pratade om verkade bortblåst, om än i ett tiotal minuter. Mitt i Trions slutforcering stack Sverker Norlin på en kontring och punkterade matchen med sitt 4–2–mål i matchens absolut sista sekund. Bortatränare Daniel Edin var förstås besviken.

– Det är precis som vanligt. Vi ska inte behöva släppa in tre mål innan vi börjar spela. Det är katastrof.