Fotgängare påkörd av taxi vid övergångsställe

Karlskrona Artikeln publicerades

Polis skickades vid 15-tiden på torsdagen till Kungsmarksvägen i Karlskrona, där en trafikolycka skulle ha inträffat mellan två personbilar. Enligt initiala uppgifter på polisens hemsida skulle en av bilarna ha avvikit från platsen efter olyckan.

– Det stämmer inte. Alla inblandade parter är på plats, säger Thomas Boking, jourhavande förundersökningsledare på polisen i Karlskrona, till Sydöstran.

En polispatrull var på plats för att reda ut vad som hänt. Det visade sig då att trafikolyckan inträffat mellan en fotgängare och en taxibil i anslutning till ett övergångsställe.

Skadeläget för de inblandade i olyckan är okänt.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.