Claes Malmberg som Mr Universum till Karlskrona

Karlskrona Artikeln publicerades
Claes Malmberg kommer till Karlskrona med sin nya föreställning den 9 mars.
Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT
Claes Malmberg kommer till Karlskrona med sin nya föreställning den 9 mars.

Claes Malmberg är Mr Universum!

Med en helt nyskriven föreställning i bagaget kommer komikern och skådespelaren till Karlskrona i början av mars.

Lördagen den 9 mars står Claes Malmberg på scen på Konserthusteatern i Karlskrona med sin nya föreställning Mr Universum, som beskrivs som en skrattfest från Bing Bang till Domedagen.

Föreställningen tar med publiken på en resa bland galaxer och atomer – från uppväxten på Kosmosgatan till livet efter döden. Vetenskap och tro blandas med kvantfysik och multiversum – och givetvis också en stor portion humor.

På senare tid har Claes Malmberg bland annat synts i föreställningen Best of Claes Malmberg. 2013 medverkade han i Stjärnorna på slottet i SVT och 2018 var han med i TV4:s Let's Dance.

Malmberg uppträder i närområdet även i Kristianstad den 6 mars.

Profil

Claes Malmberg

Claes Malmberg är mest känd som ståuppkomiker och skådespelare. Hans karriär tog fart med Ronny Jönsson, en rollfigur med folklig stil och intresse för hårdrock. Han är även medverkat i långfilmer och tv-serier, där han bland annat haft en betydande roll som pappan i Astrid Lindgrens populära Lotta på Bråkmakargatan.

Förutom att ha medverkat i tv-program som Måndagsklubben har han även varit med i musikaler och stora teateruppsättningar.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.