Flera polisanmälningar kring ofredande

KARLSKRONA ,

Flera polisanmälningar har gjorts kring ofredande mellan personer som har eller har haft en relation med varandra på något sätt.

En av dem gäller också en misshandel. En kvinna i 50-årsåldern ska ha under julhelgen ha blivit slagen på armen av en man i samma i ålder. Några dagar senare ska han ha ringt flera gånger och skickat en massa sms till henne.

Efter nyår kom en kvinna i 25-årsåldern hem från en resa. Hon upptäckte då ett brev som skickats till henne från hennes före detta, i vilket han bland annat skriver att hon är övervakad.

En man i 20-årsåldern har anmält en annan man i samma ålder för olaga förföljelse. Under de senaste månaderna ska han ha ringt till honom flera gånger från dolt nummer.

Två kvinnor i 20-årsåldern har blivit ovänner. Den ena av dem ska ha talat in på den andras telefonsvarare och kallat henne för kränkande saker.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.