Guldvinst för Karlskronapar

KARLSKRONA Artikeln publicerades
Markus Ottosson och Nina Wihlborg i glädjetårar i TV4:s Drömpyramiden.
Foto: TV4/Skärmdump
Markus Ottosson och Nina Wihlborg i glädjetårar i TV4:s Drömpyramiden.

I fredags sågs de vinna en bröllopsfest i TV4:s Drömpyramiden.

På lördagskvällen lyckades Karlskronaparet Markus Ottosson och Nina Wihlborg ta sig ända upp till guldcontainern.

Som Sydöstran tidigare har skrivit var Markus Ottosson och Nina Wihlborg var först ut att i premiären av tv-programmet i fredags försöka svara rätt på så många frågor som möjligt och klättra i pyramiden som gömde deras drömvinster. Under de två första frågeomgångarna valde de fel containrar, men efter den tredje omgången öppnade de rätt. I den gömde sig ett bröllop för 170 000 kronor.

På lördagskvällen fick tv-publiken se hur det gick i de tre sista frågeomgångarna – och det blev en storvinst direkt.

Karlskronaparet lyckades knäcka så många frågor att de fick öppna den översta guldcontainern, som de inte visste alls vad den innehöll. Det visade sig vara en båt värd 350 000 kronor.

– Det var en jätteöverraskning, sa Nina Wihlborg med tårar i ögonen till programledaren Rickard Sjöberg.

Och inte nog med det. I den sista frågeomgången lyckades de återigen välja rätt container och fick därmed även en resecheck värd 120 000 kronor.

Det andra Karlskronaparet som kommer att synas i rutan framöver är Markus och Amanda Heidenberg från Lyckeby.

Fakta

Drömpyramiden

Programmet spelas in för tredje säsongen och är ett samarbete mellan Postkodlotteriet, TV4, Itv Studios Sverige och Elk. Rickard Sjöberg är programledare.

Till denna säsong sökte runt 300 varav fem par valts ut.

Pyramiden gömmer vinster för totalt en miljon kronor. Vinsterna är deltagarnas drömvinster, både som de själva uppgett och anhöriga tipsat om.

Pyramiden är byggd av 15 containrar och fem av dessa innehåller en vinst. Paren får spela sex frågeomgångar var. Svarar man rätt på en fråga klättrar man uppåt i pyramiden, men svarar man fel ramlar man ner och ut ur pyramiden.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.