Körde påverkad och utan körkort – mötte polisen

Jämjö Artikeln publicerades

I samband med en trafikolycka på Flyerydsvägen utanför Jämjö vid 13-tiden på torsdagen mötte polis, räddningstjänst och ambulans en personbil som stoppades. Vi ratten satt en 28-årig man som visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen visade sig också sakna körkort och är sedan tidigare lagförd för olovlig körning. 28-åringen är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.

Vid 22-tiden på onsdagen stoppades också en ung kvinna av polis när hon körde bil i Vedeby. Kvinnan, som är 20-årsåldern, saknar körkort och har även tidigare gripits för att ha kört bil utan tillstånd. Hon är nu misstänkt för grov olovlig körning.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.