Kvinna anhållen för mordförsök – man kvar på sjukhus

RONNEBY Artikeln publicerades
Arkivbild
Foto: Johan Nilsson/Sydöstran
Arkivbild

En kvinna i 50-årsåldern har gripits och anhållits, misstänkt för mordförsök efter en händelse natten till lördagen. Målsägaren, en man i 40-årsåldern fick föras till sjukhus med ambulans men läget uppges vara stabilt.

En kvinna har gripits och anhållits misstänkt för mordförsök efter att en man i 40-årsåldern hittats skadad i ett trapphus i Ronneby i Blekinge.

Polisen larmades till platsen vid 1.30-tiden, natten mot lördag. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, greps vid den misstänkta brottsplatsen och mannen fördes med ambulans till sjukhus.

– Läget med mannen är stabilt men han är kvar på sjukhus, säger Jessica Mårtensson, inre befäl vid polisen i Karlskrona.

– Det finns en viss relation mellan de båda, men mer vill jag i dagsläget inte säga.

Förhör med kvinnan hölls under lördagen, men något besked om eventuell häktning har inte kommit.

– Vi har kontakt med jourhavande åklagare, säger Jessica Mårtensson.

Polisens kriminaltekniker har gjort en teknisk undersökning på den aktuella platsen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.