Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Hon tar över som ordförande

Under Vänsterpartiet Blekinges distriktsårskonferens valdes Emma Hilborn till ny ordförande efter Erik Ohlson.
BLEKINGE • Publicerad 24 mars 2019
Emma Hilborn tar över ordförandeklubban i Vänsterpartiet Blekinge.
Emma Hilborn tar över ordförandeklubban i Vänsterpartiet Blekinge.Foto: Privat

I år hölls mötet i Folkets hus i Karlskrona och en punkt på dagordningen var val av ny ordförande, skriver partiet i ett pressmeddelande.

Det blir 36-åriga Jämjöbon Emma Hilborn som tar över som distriktsordförande för Vänsterpartiet Blekinge efter Erik Ohlson som nu ska koncentrera sig på att vara oppositionsledare för partiet i regionen.

Annons

– Jag känner mig redo att axla det stora ansvaret som det innebär att vara ordförande för distriktet. Jag hoppas bidra med energi och organisering till vårt gemensamma arbete med att bygga en stark vänsterrörelse i Blekinge, säger Emma Hilborn i pressmeddelandet.

Förutom Hilborn som ordförande valdes följande personer att sitta som ordinarie ledamöter i styrelsen: Marcus Ekdahl, Sölvesborg, Mohammed Tete, Ronneby, Vibeke Lindberg, Olofström, Desiree Hoberg, Karlskrona, Ulf Hansson, Karlskrona, Åsa Gyberg-Karlsson, Karlskrona, Lena Johansson, Karlshamn, samt Peter Liendenborg, Olofström. Till ersättare valdes: Susanne Johansson, Sölvesborg, och Tony Viberg, Karlshamn.

Matilda OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons