Nyheter

Tågen rullar igen – men förseningar

Blekinge Artikeln publicerades

En tågbrand i Eslöv har påverkat tågtrafiken i Blekinge. Tågtrafiken rullar nu åter som normalt genom Eslöv. Följdförseningar kvarstår dock på enstaka tåg en tid framöver.

Vid 15-tiden började ett Pågatåg att brinna vid Eslöv. Detta gjorde att man ställde in tågtrafiken mellan Malmö och Hässleholm.

– Jag blev informerad om att det rör sig om en invändig brand i en tågvagn. Man har påbörjat släckning, sa Jessica Avenius, teamledare på SOS Alarm till SVT Nyheter Skåne.

Tågtrafiken rullar nu åter som normalt genom Eslöv. Följdförseningar kvarstår dock på enstaka tåg en tid framöver. Även vissa inställelser kan förekomma innan trafiken är i fas igen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.